Privata arrangemang

Välkomna att ha er fest hos oss! Vi har haft förtroendet att arrangera bröllop, födelsedagar, grillmiddagar, vinprovningar, skrivarkurser och mycket annat. Vi har ett bra samarbete med Svartsö krog och Bistro sågen. Ni väljer själva hur mycket hjälp ni vill ha. Från att ordna allt själva till helpension med bäddade sängar och städning.

Hyr hela huset

Boka Svartsö Skärgårdshotell & Vandrarhem för fest med nära och kära och rå om er själva! Välj om ni vill ha självhushåll, beställa helpension eller någonstans mitt emellan. Kanske få en lunch serverad och sedan samlas i köket för att gemensamt laga middag? Hyr hela anläggningen, 56 bäddar fördelat på 26 rum, med vandrarhemsstandard, inklusive matsal och gästkök vardag som helg.

Priser / Hyr hela huset

Grundpriset gäller vandrarhemstandard, städ och linne ingår inte i priset. Det går att välja till och meddelas vid bokning.

Fredag – söndag:

November-mars: 35 500:-/helg
April-maj: 36 700:-/helg
Juni: 43 500:-/helg
Augusti: 47 500:-/helg
September: 43 500:-/helg
Oktober: 36 700:-/helg

Ett dygn:

November-mars: 19 570:-/dygn
April-maj: 24 205:-/dygn
Juni: 27 450:-/dygn
September: 27 450:-/dygn
Oktober: 23 500:-/dygn

Måltider

All mat går att beställa, Frukost, förmiddagsfika, lunch,  eftermiddagsfika och middagar, och serveras då i matsalen. Matsalen är vårt enda grupprum, som rymmer max 60 personer till sittande middag. I det fullt utrustade gästköket finns porslin, bestick, glas mm. för 60 personer vid långbord. Eftersom vi inte har någon egen restaurang hjälper vi gärna till med catering från Bistro Sågen eller Svartsö Krog som finns här på Svartsö. Lagar ni egen mat, eller caterar, får ni gärna ta med egen dryck. Genom Svartsö Lanthandel som ligger vid Alsvik går det bra att förbeställa matvaror som vi gemensamt levererar till gästköket, så allt finns på plats när ni kommer. Lanthandeln är Systemombud. Det går även fint att abonnera Svartsö Krog eller Bistro Sågen delar av året.

In och utcheck

Under högsäsong gäller fasta tider för in- och utcheckning. Kommer ni med en kvällsbåt ser vi till att nycklar och information finns tillgänglig vid er ankomst. Om ni abonnerat hela huset görs tiden för in- och utcheckning upp separat. In tidigast kl 15.00 / Ut senast kl 11.00

Hyra av lakan och städ*

Idag väljer de flesta gäster att hyra sängkläder och handduk i samband med sitt besök. Detta görs enkelt redan vid bokningstillfället. Där finns också möjlighet att välja till frukostkorg, lunchpaket, mm.

Sänglinne ink. handdukar: 175:-/set.  Avresestäd: 175:-/rum. Frukost: 115:-/person