Off season – Kanske den allra bästa säsongen att besöka skärgården

Välkomna ut till lugnet och våra OFF SEASON-PAKET - de bästa upplevelserna till de bästa priserna. Så packa din tandborsten, bekväma skor och en bok. Resten finns på plats. Redan på båtresan kommer lugnet smygande mellan bryggorna på väg ut i skärgården. Är du medlem i STF får du dessutom ytterligare rabatt på boendet.

Svartsö. Svartsö skärgårdshotell och vandrarhem. Örätt, bra mat från stockholms skärgård.

UPPLEV EN SMAKFYLLD OFF SEASON-HELG Fre-Sön

Från 1795:-/pers.
Två nätter / Helpension

 [ Bokas mellan: 1 okt – 30 april ]

DAG ETT – Ankomst till Svartsö med båt. På kvällen serveras en 2-rätters middag på Bistro Sågen som ligger 2 km från oss.

DAG TVÅ –  Frukostkorg serveras i matsalen. Vid Abborrvass badar ni bastu, som ni själva värmer upp. Ved finns. Ta med egna handdukar. I samband med bastun grillar ni korv till lunch. I korvpaketet ingår: Två sorters Svartsökorv, tunnbröd, bostonzuccini, senap och ketchup. Ö-rätts helgkasse, en 2-rätters middag som ni själva värmer i gästköket.  – Ta med egen dryck till korvlunchen och middagen.

DAG TRE – Efter frukostkorgen får du med dig lunchpaket och fyller din termos. Hemfärd på em.

Läs mer

svartso_lugnt

DEN STILLA SÄSONGEN PÅ SVARTSÖ MED UNDERBAR VANDRING

Från 1070 :-/pers
En natt / Helpension

 [ Bokas mellan: 1 okt – 30 april ]

DAG ETT – Ankomst till Svartsö med båt från Stockholm. I gästköket väntar ”Lanthandelns matkasse” från Svartsö Lanthandel på dig. Du tillagar själv. Laxfilé, kokt potatis, sås, bröd och grönsaker. Efterrätt. Plus, ost och frukt. Mineralvatten och kaffe/te att brygga själva ingår.

DAG TVÅ – Efter frukostkorgen får du med dig lunchpaket och fyller din termos. Hemfärd på em.

Läs mer

svartso_format_4

KONFERENS MED HELPENSION

Från 1 335 Sek/pers.
En natt / Helpension / Konferens

 [ Bokas mellan: 1 okt – 30 april ]

DAG ETT – Ankomst till Svartsö dagtid med båt från Stockholm. Lunch – konferens – eftermiddagsfika i matsalen. 3-rätters middag på Bistro Sågen som ligger 2 km från oss. Övernattning i enkelrum eller delat rum.

DAG TVÅ – Frukost och förmiddagsfika serveras i matsalen, som ni även har som konferensrum. Därefter tar båten er tillbaka till fastlandet igen.

Läs mer