KONFERERA UTE HOS OSS I DET FRIA!

Boka konferens med övernattning i en avslappnad hemtrevlig miljö. Att kombinera arbete med en naturnära upplevelser tror vi är den perfekta kombon. Ni lagar maten själva eller väljer helpension. Vi har olika lösningar på era behov. Vi har också en matlagningskurs som kan kombineras med konferensen. Hör av er till oss så ska vi se till att er konferens blir ett inspirerande tillfälle för hela gruppen.

Under hela året går det utmärkt att boka in en konferens hos oss. Vi har 56 bäddar fördelat på 26 rum som kan användas som dubbelrum eller enkelrum. I matsalen kan ni boka för upp till 60 sittande gäster.  Konferensutrustning så som dataprojektor, filmduk, whiteboard, blädderblock, papper & pennor samt wifi finns. I matsalen serveras även frukost, fika och luncher. Middagen serveras på Bistro Sågen eller Svartsö Krog.

Prisex. helpension, fr. 1 210:- p/p

Del i vandrarhemsrum med wc och handfat samt kombinerad matsal/konferensrum att tillgå genom hela vistelsen. Sänglinne ink. handdukar, ni bäddar i och ur och städar själva.

Frukost
Fika
Lunch
Eftermiddagsfika
3 rätters middag på Bistro Sågen
Wifi

Prisex. helpension, fr. 1 510:- p/p

Del i hotellrum med wc och handfat samt kombinerad matsal/konferensrum att tillgå genom hela vistelsen. Sänglinne ink. handdukar, ni bäddar i och ur och städar själva.

Frukost
Fika
Lunch
Eftermiddagsfika
3 rätters middag på Bistro Sågen
Wifi

Transport

Ni kommer till Svartsö året om med Waxholmsbolaget, Cinderellabåtarna, taxibåtar eller svävare. Närmaste brygga heter Norra Svartsö och vi kan ordna med transport från andra bryggor efter överenskommelse.

Logi

Vi har 56 bäddar i 26 rum som kan användas som dubbel eller enkelrum. Alla rum har egen wc och handfat, och hälften av rummen har egen dusch. I prisexemplen finns ett förslag för boende i rum med vandrarhemsstandard och ett förslag för boende i hotellstandard.

Mat

Frukost, förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika serveras i matsalen. Matsalen är även konferensrum som rymmer upp till 60 personer vid biosittning. Måltiderna kan ätas på plats hos oss eller vid den restaurang som ni valt i samband med er bokning. Dit kan ni välja att promenera eller cykla. Vill ni få bilskjuts ordnar vi det. Vill ni laga all mat själva, finns vårt fullt utrustade gästkök redo.

Aktiviteter

Svartsö är en ö som passar väl för cykling. Ni kan även ta en promenad och njuta av en bastu och ett dopp i Abborrvass.

In och utcheck

Under högsäsong gäller fasta tider för in- och utcheckning. Kommer ni med en kvällsbåt ser vi till att nycklar och information finns tillgänglig vid er ankomst. Om ni abonnerat hela huset görs tiden för in- och utcheckning upp separat. In tidigast kl 15.00 / Ut senast kl 11.00

Hyra av lakan och städ*

Idag väljer de flesta gäster att hyra sängkläder och handduk i samband med sitt besök. Detta görs enkelt redan vid bokningstillfället. Där finns också möjlighet att välja till frukost, matpaket, mm.
Lakan+handduk: 145:-/set. *Avresestäd: 165:-/rum. Förbeställs i receptionen.