Skrivläger

Inspirerande skrivläger på Svartsö

Författarna Mian Lodalens och Sara Lövestams skrivläger, vuxenkollot, författarbubblan, drömkursen – kärt barn har många namn. Nu har det dessutom flera former, då vi våren 2022 startat vår podd: Mian och Saras skrivarlya! Ett skrivläger i ljudformat, tillgängligt för alla! Läs mer här, sök upp podden i din favoritspelare eller gå direkt till podden på Podspace för att ha oss med på promenaden, bussfärden, städningen eller pralinätandet!

Svartsö ”grundkurs” – hösten 2024

Kursen har inte släppts än, men du kan skriva upp dig på vår intresselista här för att få information när den släpps och möjlighet att anmäla dig på förhand.

Innehåll

En skrivkurs som passar både nybörjaren och den mer erfarna skribenten. Innehållet har fokus på gestaltning, karaktärsbygge, miljöbeskrivning och dramaturgi.

Plats

Norra Svartsö i Stockholms skärgård. Vi bor på Svartsö Vandrarhem & Skärgårdshotell i dubbelrum eller enkelrum, och njuter varje dag av vegetarisk mat tillagad på plats.

Tid

Ej satt

Boka

Detta bokas via www.skrivmedmianochsara.se

Pris

Grundpriset är 11 900 kronor för fem dagar.

I priset ingår alla föreläsningar och workshops, fyra frukostar, fem luncher, tre middagar och boende på Svartsö Vandrarhem & Skärgårdshotell. En middag på restaurang tillkommer, och båtresan till och från ön tillkommer.

För pristillägg kan du få eget rum (1 000 kr), garanteras dusch på rummet (400 kr) och/eller välja till extra bekvämlighet på rummet (bäddning, hygienprodukter och avresestädning, 900 kr).

Extra aktiviteter

Utöver kursinnehållet kommer vi att se till att det händer saker även på kvällarna! På tidigare kurser har vi bland annat gjort båtutflykter, upptäckt ön, hyrt bastu, jympat, haft musikkväll och öppen scen, dansat, yogat och badat. Tillgängligt och frivilligt!