BOENDE & MAT

Hos oss bor du enkelt och rofyllt med naturen som närmsta granne. Anläggningen består av två boendelängor och ett samlingshus med reception, gästkök och matsal. I boendelängorna finns 26 gästrum med plats för 56 gäster. Alla rum har sin egen ytterdörr. Flertalet av våra rum har egen dusch och wc.  Övriga har wc/handfat på rummet och dusch i samlingshuset. Det gemensamma köket är fullt utrustat. Där kan du tillaga din egen mat. Vill du däremot inte stå vid spisen så har vi goda lösningar på det. Läs mer om våra förslag från halv- till helpension för privatpersoner och grupper. Det finns olika alternativ. Under sommaren kan ni boka bord på Svartsö Krog och Bistro Sågen. Frukost och fika erbjuds alltid hos oss. Övriga året ordnar gärna Bistro Sågen catering, eller öppnar upp Bistron för grupper.

 

AVBOKNINGSREGLER: Lämna ett kortnummer vid bokning som garanti för att ni kommer eller bokar av. Boka av senast en vecka innan ankomst kostnadsfritt. Därefter debiteras 50% av bokningsvärdet fram till 24 timmar innan ankomst. Boka av mindre än 24 timmar innan ankomst, betala hela vistelsen.

Skärgårdshotellet

Skärgårdshotell har hotellstandard i rummen dvs. bäddade sängar, egen wc och dusch på rummet, avresestäd och frukostkorg ingår. Alla rummen har wifi, egen ingång och skogen direkt utanför dörren.

PRISER

Från: 1 490 – 1 980:-/rum (säsongsanpassade priser)
Enkelrumsrabatt: 300:-/natt & rum
Barnrabatt: 100:-/natt

Medlemsrabatt STF: 50:-/vuxen, 25:-/barn

Frukost: Ingår

Vandrarhemmet

Vandrarhemmets alla rum har egen wc och handfat. Gemensamma duschar finns i samlingshuset och vissa av rummen har även dusch. Alla rum har wifi, egen ingång och naturen direkt utanför dörren.

2-BÄDDSRUM

Dubbelsängar. Egen wc finns på rummen. Gemensamma duschar finns i samlingshuset. En del rum har även egen dusch.

Minifamiljerum (3-bäddar)

En våningssäng där nederslafen är 120 cm bred. Egen wc finns på rummet. Gemensamma duschar i samlingshuset.

Familjerum 4-bäddar

En dubbelsäng och en våningssäng, dusch och wc.

Priser

Från: 760 – 1 785:-/rum
Enkelrumsrabatt: 300:-/natt & rum
Barnrabatt: 100:-/natt

Medlemsrabatt STF: 50:-/vuxen, 25:-/barn
Frukost: Ingår ej

Frukost, lunch och fika

Frukostkorg bokas i receptionen och hämtas 8.30-10.00
Pris: 95:-/vuxen, 45:-/barn

LUNCHPAKET – hämtas kl. 10. Ta med egen termos till kaffe eller te.
Pris: 100:-

FÄRDIGA MATLÅDOR – producerade av cateringföretaget Ö-rätt på Svartsö, att värma i mikron i gästköket finns att köpa i receptionen.
Pris: 95:-/st.

CAFÉ-LUNCH – 15 juni-15 augusti finns enklare lunch att köpa i receptionen; sallader och lite annat smått och gott. Kaffe och te finns alltid att köpa i receptionen.

Hyra av lakan och städ*

Du väljer själv vad du vill få ut av ditt besök på Svartsö. Från oss kan du hyra laka & handdukar samt beställa avresestäd.
Lakan+handduk: 155:-/set.
*Avresestäd 165:-/rum  finns som valfritt tillägg i vandrarhemsrummen. Ingår i hotellrummen.

In och utcheckning

Tider för in- och utcheckning varierar över säsong. Aktuell information för ditt besök kommer i samband med bokning. Generellt gäller dessa tider för ditt besök: In kl. 15.00 /  Ut kl. 11.00

Hundar

Hundar är välkomna i ett begränsat antal vandrarhems och hotellrum. Ta gärna med egen filt att sova på. Förbokas. Husdjur får inte vara inne i samlingshuset. 150:-/hund/vistelse.

Förmån STF-medlemmar

Svartsö Skärgårdshotell och Vandrarhem är stolta att vara anslutna till Svenska Turistföreningen, STF, sedan öppningen 2014. Medlemskapet ger 50 kr rabatt för vuxna och 25 kr för barn.

TÄNK PÅ ATT BOKA I GOD TID!

Vi har många återkommande gäster och sommarveckorna börjar bokas upp redan under vintern. Allt fler väljer att stanna 3-4 nätter och använder Svartsö som bas varifrån de gör dagsutflykter på ön och till andra öar i området. Planera ditt besök på Svartsö i tid!

VÄLSORTERAD LANTHANDEL VID ALSVIK

Vid Alsvik, 4 km. från oss finns Svartsö Lanthandel. Det är en välsorterad åretruntöppen lanthandel med brett sortiment. Lanthandeln fungerar även som ombud för post, systembolaget och apotek. Sommartid öppen dagligen.

Härifrån kan du under perioden september-april beställa Lanthandelns matkasse. Till alla menyer ingår mineralvatten. Kaffe och te ingår, och finns i gästköket för att bryggas själv. Boka senast en vecka innan ankomst på info@svartsonorra.se. Smaklig måltid Hälsar Sozy och Lena!

svartso_lanthandel

MATKASSE – 380:- FÖR TVÅ PERSONER

Sorundakorv eller vegetarisk schnitzel med potatisgratäng och sallad. Bröd. / Kladdkaka med vaniljglass / Ost, kex och frukt.

Laxfilé med kokt potatis, sås och grönsaker. Bröd. / Kladdkaka med vaniljglas / Ost, kex och frukt.

Öppettider 2021-2022

höst-vinter-vår

Måndag: 9 – 12
Tisdag: 9-17

onsdag: 9 – 12
Torsdag: 9 – 17
Fredag:  9 – 13
Lördag:  10 – 13

08-542 473 25 / info@svartsolanthandel.se Hemsida

JUST NU! AFTER WORK PÅ BISTRO SÅGEN FREDAGAR, KLOCKAN 15-22.

BISTRO SÅGEN HAR ÖPPET FÖR AW FREDAGAR

Bistro Sågen ligger vid Abborrvass 2 km. från oss. Under lågsäsong har de öppet för after work 3 fredagar i månaden och en lördag i månaden har de öppet med olika teman. Det går även fint att catera måltider till vandrarhemmet eller boka Sågen för ett eget sällskap. Minst 20 personer.

Vi har öppet året runt, här kommer lite vintertips:

Skärgårdshotell under den lugna säsongen

I priset ingår frukostkorg på Svartsö Skärgårdshotell & Vandrarhem. Låna gärna en pannlampa för en mörkervandring. Rum med skärgårdshotellsstandard har wc och dusch, bäddade sängar & handdukar.

Dubbelrum 1490/rum
Enkelrum hotell en natt, 1190kr/vuxen

Vandrarhemmet under den lugna säsongen

Låna gärna en pannlampa, eller gå ut och njut av stjärnhimlen. Rum med vandrarhemsstandard har wc och handfat. Gemensamma duschar i samlingshuset. Hyra av lakan och handdukar kan bokas till.

Dubbelrum 760:-/rum
Enkelrum 460kr/rum

Valfria tillägg till vandrarhemsrummen: Frukostkorg, 95:-/person. Hyra sänglinne ink. handdukar, 155:-/set.

VAD HÄNDER?

På Bistro Sågen 2021

______________________

(bokning till alla sittningar)

Oktober-December

fredagar, aw, 16-22

16/10 Oktoberfest

13/11 Smakafton

1:a och 2:a advent, julbord

Svartsö Krog – ÖPPNAR ÅTER i vår 2022

På Svartsö Krog som ligger vid Alsvik, 4 km. från Skärgårdshotellet är det öppet alla dagar under högsommaren och helger maj-september. Dit kan ni välja att promenera (ca 50 minuters promenad från Svartsö Skärgårdshotell & Vandrarhem) eller cykla. Svartsö Krog, en modern bistro med egen gästbrygga, listade i White guide för 7:e året i rad, med utmärkt service och modern, vällagad mat.

08-542 472 55 / kontakt@svartsokrog.se

Svartsö Krog ligger 200m. från Alsviks brygga och Svartsö Lanthandel.