BOENDE & MAT

Hos oss bor du enkelt och rofyllt med naturen som närmsta granne. Anläggningen består av två boendelängor och ett samlingshus med reception, gästkök och matsal. I boendelängorna finns 26 gästrum med plats för 57 gäster. Alla rum har sin egen ytterdörr. Flertalet av våra rum har egen dusch och wc.  Övriga har wc/handfat på rummet och dusch i samlingshuset. Det gemensamma köket är fullt utrustat. Där kan du tillaga din egen mat. Vill du däremot inte stå vid spisen så har vi goda lösningar på det. Läs mer om våra förslag från halv- till helpension och de olika alternativen som finns. Under sommaren kan ni boka bord på Svartsö Krog och Bistro Sågen. Frukost, enklare lunch och fika erbjuds alltid hos oss. Övriga året ordnar gärna Bistro Sågen catering, eller öppnar upp Bistron för grupper.

Skärgårdshotellet

Skärgårdshotell har hotellstandard i rummen dvs. bäddade sängar, egen wc och dusch på rummet, avresestäd och frukostbuffé igår. Alla rummen har wifi, egen ingång och skogen direkt utanför dörren.

PRISER

Från: 1 480 – 1 980:-/rum
Enkelrumsrabatt: 300:-/natt & rum
Barnrabatt: 200:-/natt
Frukost: Ingår

Vandrarhemmet

Vandrarhemmets alla rum har egen wc. Gemensamma duschar finns i samlingshuset och vissa av rummen har även dusch. Alla rum har wifi, egen ingång och naturen direkt utanför dörren.

2-BÄDDSRUM

Dubbelsängar. Egen wc finns på rummen. Gemensamma duschar finns i samlingshuset. En del rum har även egen dusch.

Minifamiljerum (3-bäddar)

En våningssäng där nederslafen är 120 cm bred. Egen wc finns på rummet. Gemensamma duschar i samlingshuset.

Familjerum (4-5 bäddar)

En dubbelsäng och en våningssäng där nederslafen är 120 cm bred, dusch och wc.

Priser

Från: 760 – 1 190:-/rum
Enkelrumsrabatt: 400:-/natt & rum
Barnrabatt: 300:-/natt
Frukost: Ingår ej

Frukost, lunch och fika

Frukostbuffé serveras, 8.30-10.00
Pris: 90:-/vuxen, 45:-/barn

LUNCHPAKET – packas från det uppdukade frukosten. Ta med egen termos för att fylla på.
Pris: 90:-

FÄRDIGA MATLÅDOR – producerade av cateringföretaget Ö-rätt på Svartsö, , att värma i mikron i gästköket finns att köpa i receptionen.
Pris: 80:-/st.

CAFÉ-LUNCH – 15 juni-15 augusti finns enklare lunch att köpa i receptionen; sallader, grillmackor och lite annat smått och gott. Kaffe och te finns alltid att köpa i receptionen.

Hyra av lakan och städ*

Du väljer själv vad du vill få ut av ditt besök på Svartsö. Från oss kan du hyra laka & handdukar samt beställa mat och avresestäd.
Lakan+handduk: 145:-/set.
*Avresestäd 165:-/rum  finns som valfritt tillägg i vandrarhemsrummen. Ingår i hotellrummen.

In och utcheckning

Tider för in- och utcheckning varierar över säsong. Aktuell information för ditt besök kommer i samband med bokning. Generellt gäller dessa tider för ditt besök: In kl. 15.00 /  Ut kl. 11.00

Husdjur

Husdjur är välkomna i ett begränsat antal vandrarhems och hotellrum. Förbokas. Husdjur får inte vara inne i samlingshuset.

Förmån STF-medlemmar

Svartsö Skärgårdshotell och Vandrarhem har vart anslutna till Svenska Turistföreningen, STF, sedan öppningen 2014. Medlemskapet ger 50 kr rabatt för vuxna och 25 kr för barn.

TÄNK PÅ ATT BOKA I GOD TID!

Vi har många återkommande gäster och sommarveckorna börjar bokas upp redan under vintern. Allt fler väljer att stanna 2-3 nätter och använder Svartsö som bas varifrån de gör dagsutflykter på ön och till andra öar i området. Planera ditt besök på Svartsö i tid!

JUST NU! HELPENSIONSPAKET MED BISTRO SÅGEN!

TORSDAGSPUB + BOENDE I VÅR

Torsdagspub på Svartsö har funnits länge. Nu erbjuds en god middag för 140:-, dart för den som vill och trevligt sällskap varannan torsdag på Bistro Sågen. 2 km. från boendet. Låna en pannlampa och följ de blå reflexbanden.

Torsdag 28/2Torsdag 14/3
Torsdag 28/3, Torsdag 11/4
Torsdag 18/4, Torsdag 25/4

Lördagar i vår:
Midvinterblot 16/2, Cocktailparty 23/3

Bistro Sågen öppnade sommaren 2018 och ligger vid Abborrvass 2 km. från oss. Under lågsäsong arrangerar de temakvällar och torsdagspubar. Tillsammans med Bistro Sågen erbjuder vi ett paketpris med boende, mat och temakväll . Övriga dagar går det fint att catera måltider till vandrarhemmet eller boka Sågen för ett eget sällskap. Minst 20 personer.

Skärgårdshotell + Bistro Sågen Torsdagspub

I priset ingår frukostbuffé på Svartsö Skärgårdshotell & Vandrarhem. Lån av pannlampa för promenad 1-rätters middag på Bistro Sågen. Rum med skärgårdshotellsstandard har wc och dusch, bäddade sängar & handdukar.

Del i hotellrum en natt, 880kr/vuxen*
Enkelrum hotell en natt, 1180kr/vuxen
Barn i skärgårdshotellrum 440kr/barn/natt

Vandrarhemmet + Bistro Sågen Torsdagspub

I paketpriset ingår frukostbuffé på Svartsö Skärgårdshotell & Vandrarhem. Lån av pannlampa för promenad. 1-rätters middag på Bistro Sågen. Rum med vandrarhemstandard har wc och handfat, gemensamma duschar i samlingshuset. Hyra av lakan och handdukar kan bokas till.

Del i vandrarhemsrum en natt, 610kr/vuxen**
Enkelrum vandrarhem en natt, 760kr/vuxen
Barn i vandrarhemsrum 305kr/barn/natt

KOMMANDE HELPENSIONSPAKET MED BISTRO SÅGEN

Nu är det vinter och vi har öppet året runt!

16 februari, Midvinterblot
23 mars, Cocktailparty
1 juli – 11 augusti, Cykel och helpension på Svartsö

FÖRBESTÄLL LANTHANDELNS MATKASSE DIREKT TILL GÄSTKÖKET

Vid Alsvik, 4 km. från oss finns Svartsö Lanthandel. Det är en välsorterad åretruntöppen lanthandel med brett sortiment. Lanthandeln fungerar även som ombud för post, systembolaget och apotek. Härifrån kan du också beställa Lanthandelns matkasse. Till alla menyer ingår mineralvatten. Kaffe och te ingår, och finns i gästköket för att bryggas själv. Boka senast en vecka innan ankomst på info@svartsonorra.se. Smaklig måltid Hälsar Sozy och Lena!

svartso_lanthandel

MATKASSE – 350:- FÖR TVÅ PERSONER

Sorundakorv med potatisgratäng, sallad och bröd / Kladdkaka med vaniljglass / Ost, kex och frukt

Laxfilé med kokt potatis, sås, grönsaker och bröd / Paj med vaniljglas / Ost, kex och frukt

Vegetarisk schnitzel med nudlar, sweet chili, grönsaker och bröd / Vaniljglass med chokladsås / Ost, kex och frukt

Gulaschsoppa med creme fraiche, grönsaker och bröd / Paj med vaniljglass / Ost, kex och frukt

Öppettider till våren 2019

Måndag: 9.00-12.00 / 16.00-17.00
Tisdag-onsdag: 9.00-12.00
Torsdag: 9.00-17.00
Fredag:  9.00-12.30
Lördag:  10.00-13.00

08-542 473 25 / info@svartsolanthandel.se

Middag på Svartsö Krog

På Svartsö Krog som ligger vid Alsvik, 4 km. från Skärgårdshotellet. Dit kan ni välja att promenera (ca 50 minuters promenad från Svartsö Skärgårdshotell & Vandrarhem) eller cykla. Har du svårt att gå ordnar vi bilskjuts. Svartsö Krog, en modern bistro med egen gästbrygga, listade i White guide för 4:e året i rad, med utmärkt service och modern, vällagad mat.

08-542 472 55 / kontakt@svartsokrog.se

Svartsö Krog ligger 200m. från Alsviks brygga och Svartsö Lanthandel.