BOENDE & MAT

Hos oss bor du enkelt och rofyllt med naturen som närmsta granne. Anläggningen består av två boendelängor och ett samlingshus med reception, gästkök och matsal. I boendelängorna finns 26 gästrum med plats för 57 gäster. Alla rum har sin egen ytterdörr. Flertalet av våra rum har egen dusch och wc.  Övriga har wc/handfat på rummet och dusch i samlingshuset. Det gemensamma köket är fullt utrustat. Där kan du tillaga din egen mat. Vill du däremot inte stå vid spisen så har vi goda lösningar på det. Läs mer om våra förslag från halv- till helpension och de olika alternativen som finns. Under sommaren kan ni boka bord på Svartsö Krog och Bistro Sågen. Frukost och fika erbjuds alltid hos oss. Övriga året ordnar gärna Bistro Sågen catering, eller öppnar upp Bistron för grupper.

Skärgårdshotellet

Skärgårdshotell har hotellstandard i rummen dvs. bäddade sängar, egen wc och dusch på rummet, avresestäd och frukostbuffé igår. Alla rummen har wifi, egen ingång och skogen direkt utanför dörren.

PRISER

Från: 1 480 – 1 980:-/rum
Enkelrumsrabatt: 300:-/natt & rum
Barnrabatt: 100:-/natt
Frukost: Ingår

Vandrarhemmet

Vandrarhemmets alla rum har egen wc. Gemensamma duschar finns i samlingshuset och vissa av rummen har även dusch. Alla rum har wifi, egen ingång och naturen direkt utanför dörren.

2-BÄDDSRUM

Dubbelsängar. Egen wc finns på rummen. Gemensamma duschar finns i samlingshuset. En del rum har även egen dusch.

Minifamiljerum (3-bäddar)

En våningssäng där nederslafen är 120 cm bred. Egen wc finns på rummet. Gemensamma duschar i samlingshuset.

Familjerum (4-5 bäddar)

En dubbelsäng och en våningssäng där nederslafen är 120 cm bred, dusch och wc.

Priser

Från: 760 – 1 190:-/rum
Enkelrumsrabatt: 300:-/natt & rum
Barnrabatt: 100:-/natt
Frukost: Ingår ej

Frukost, lunch och fika

Frukostbuffé serveras vanligen, 8.30-10.00
Pris: 90:-/vuxen, 45:-/barn

LUNCHPAKET – packas från det uppdukade frukosten. Ta med egen termos till kaffe eller te.
Pris: 90:-

FÄRDIGA MATLÅDOR – producerade av cateringföretaget Ö-rätt på Svartsö, att värma i mikron i gästköket finns att köpa i receptionen.
Pris: 80:-/st.

CAFÉ-LUNCH – 15 juni-15 augusti finns enklare lunch att köpa i receptionen; sallader och lite annat smått och gott. Kaffe och te finns alltid att köpa i receptionen.

Hyra av lakan och städ*

Du väljer själv vad du vill få ut av ditt besök på Svartsö. Från oss kan du hyra laka & handdukar samt beställa mat och avresestäd.
Lakan+handduk: 145:-/set.
*Avresestäd 165:-/rum  finns som valfritt tillägg i vandrarhemsrummen. Ingår i hotellrummen.

In och utcheckning

Tider för in- och utcheckning varierar över säsong. Aktuell information för ditt besök kommer i samband med bokning. Generellt gäller dessa tider för ditt besök: In kl. 15.00 /  Ut kl. 11.00

Hundar

Hundar är välkomna i ett begränsat antal vandrarhems och hotellrum. Ta gärna med egen filt att sova på. Förbokas. Husdjur får inte vara inne i samlingshuset. 150:-/hund/vistelse.

Förmån STF-medlemmar

Svartsö Skärgårdshotell och Vandrarhem har vart anslutna till Svenska Turistföreningen, STF, sedan öppningen 2014. Medlemskapet ger 50 kr rabatt för vuxna och 25 kr för barn.

TÄNK PÅ ATT BOKA I GOD TID!

Vi har många återkommande gäster och sommarveckorna börjar bokas upp redan under vintern. Allt fler väljer att stanna 2-3 nätter och använder Svartsö som bas varifrån de gör dagsutflykter på ön och till andra öar i området. Planera ditt besök på Svartsö i tid!

JUST NU! AFTER WORK PÅ BISTRO SÅGEN. FREDAGAR TILL 6 DECEMBER, KLOCKA 15-22.

Svartsö Krog – ÖPPNAR ÅTER 1 MAJ

På Svartsö Krog som ligger vid Alsvik, 4 km. från Skärgårdshotellet är det öppet alla dagar under högsommaren och helger maj-september. Dit kan ni välja att promenera (ca 50 minuters promenad från Svartsö Skärgårdshotell & Vandrarhem) eller cykla. Svartsö Krog, en modern bistro med egen gästbrygga, listade i White guide för 6:e året i rad, med utmärkt service och modern, vällagad mat.

08-542 472 55 / kontakt@svartsokrog.se

Svartsö Krog ligger 200m. från Alsviks brygga och Svartsö Lanthandel.

BISTRO SÅGEN HAR FREDAGSÖPPET TILL 6 DECEMBER!

Just nu laddar de inför julborden!

Bistro Sågen ligger vid Abborrvass 2 km. från oss. Under lågsäsong arrangerar de temakvällar och after work på fredagar. Det går även fint att catera måltider till vandrarhemmet eller boka Sågen för ett eget sällskap. Minst 20 personer.

Vi har öppet året runt, här kommer lite hösttips:

Skärgårdshotell i höst (september)

I priset ingår frukostbuffé på Svartsö Skärgårdshotell & Vandrarhem. Låna gärna en pannlampa för en mörkervandring. Rum med skärgårdshotellsstandard har wc och dusch, bäddade sängar & handdukar.

Del i hotellrum en natt, 780kr/vuxen*
Enkelrum hotell en natt, 1080kr/vuxen
Barn i skärgårdshotellrum 580kr/barn/natt

Vandrarhemmet i höst (september)

I priset ingår frukostbuffé på Svartsö Skärgårdshotell & Vandrarhem. Låna gärna en pannlampa, eller gå ut och njut av stjärnhimmlen. Rum med vandrarhemsstandard har wc och handfat. Gemensamma duschar i samlingshuset. Hyra av lakan och handdukar kan bokas till.

Del i vandrarhemsrum en natt, 510kr/vuxen**
Enkelrum vandrarhem en natt, 660kr/vuxen
Barn i vandrarhemsrum 265kr/barn/natt

VAD HÄNDER?

Höst på Bistro Sågen.

14 september, Vandringens dag & kväll/Lammlördag

12 oktober, Oktoberfest

2 november, Mexican Fiesta

30 november, kl. 12 och 17, Julbord

7 december, kl. 12 och 17, Julbord

8 december, kl. 14, Julbord

VÄLSORTERAD LANTHANDEL VID ALSVIK

Vid Alsvik, 4 km. från oss finns Svartsö Lanthandel. Det är en välsorterad åretruntöppen lanthandel med brett sortiment. Lanthandeln fungerar även som ombud för post, systembolaget och apotek. Sommartid öppen dagligen.

Härifrån kan du under perioden september-april beställa Lanthandelns matkasse. Till alla menyer ingår mineralvatten. Kaffe och te ingår, och finns i gästköket för att bryggas själv. Boka senast en vecka innan ankomst på info@svartsonorra.se. Smaklig måltid Hälsar Sozy och Lena!

svartso_lanthandel

MATKASSE – 380:- FÖR TVÅ PERSONER

Sorundakorv eller vegetarisk schnitzel med potatisgratäng och sallad. Bröd. / Kladdkaka med vaniljglass / Ost, kex och frukt.

Laxfilé med kokt potatis, sås och grönsaker. Bröd. / Kladdkaka med vaniljglas / Ost, kex och frukt.

Öppettider 2019-2020

september-mars

Måndag: 9 – 12 / 16 – 17
Tisdag-onsdag: 9 – 12
Torsdag: 9 – 17
Fredag:  9 – 12.30
Lördag:  10 – 13

20 maj – 16 juni

Måndag-fredag 9 – 18
Lördag-söndag 10-14
Kristi him färd 31 maj 10-14
6 juni stängt

17 juni – 11 augusti

Måndag-fredag 9-18
Lördag-söndag 10-18

08-542 473 25 / info@svartsolanthandel.se